/ Servicii

Servicii complete și soluții personalizate

Suntem la curent cu ultimele tehnologii în domeniul publicității stradale. De la ecrane digitale interactive la proiecții tridimensionale, aducem inovația în mesajul tău.

Închiriere suporturi publicitare

Cu o rețea proprie de suporturi publicitare prezente în toată țara, inclusiv în cele mai importante orașe din România, dar și pe aeroporturile cu cel mai mare trafic la nivel național, oferim soluții flexibile și inovatoare.

01

Producție materiale publicitare

Cu tehnologie de vârf și materiale de calitate, transpunem designul în realitate. De la panouri impresionante la instalații creative, ne asigurăm că fiecare detaliu este impecabil și că mesajul tău rămâne memorabil.

02

Consultanță și planificare media

Nu este suficient ca mesajul tău să fie doar vizual impresionant, trebuie să ajungă și la publicul potrivit. De aceea dezvoltăm strategii bazate pe cercetare, folosim în cel mai bun mod datele obținute și analizăm locațiile cheie pentru a maximiza impactul și vizibilitatea mesajului tău.

03

Decorare și neutralizare suporturi

O parte crucială a serviciului de suporturi publicitare este instalarea și montajul corect al materialelor publicitare în locațiile dorite. Acesta poate implica montarea panourilor publicitare, a bannerelor sau a altor elemente în spațiile potrivite. Suntem foarte prompți și profesioniști de la începutul campaniei tale și până la final, având grijă atât de decorarea cât și de neutralizarea suporturilor pe care se desfășoară campania.

04

Iluminare panouri

Dacă materialele publicitare necesită iluminare sau efecte speciale, serviciul ar putea include instalarea surselor de lumină sau a altor componente necesare pentru a obține efectul dorit. Suntem specializați în furnizarea soluțiilor de iluminare pentru panouri publicitare, oferindu-ți vizibilitate și impact în orice moment al zilei.

05

Service suporturi

Asigurăm o gamă variată de servicii și activități menite să ajute clienții să creeze, să instaleze și să menținăs uporturile lor publicitare într-o stare optimă. Pe parcursul utilizării, materialele publicitare pot avea nevoie de întreținere sau reparații. Acest serviciu ar putea oferi suport pentru menținerea suporturilor publicitare în stare bună de funcționare. 
În plus, în cazul în care campaniile publicitare evoluează sau se schimbă, serviciul ar putea ajuta la înlocuirea sau actualizarea materialelor publicitare pentru a reflecta noile informații sau design.

06

Tipuri de suporturi

Backlit

Iluminarea backlit este o tehnică captivantă și eficientă pentru a aduce în prim-plan mesajele publicitare, oferindu-le o vizibilitate crescută și un impact vizual puternic, imaginea și textul fiind ușor de citit chiar și în întuneric sau de iluminare redusă.
Tehnica de iluminare backlit poate fi aplicată pe o gamă variată de materiale, inclusiv materiale transparente, semitransparente sau opace, oferind flexibilitate în design și creație.

01

Service Image

Derulabil

Panourile publicitare sau bannerele derulabile sunt tipuri de materiale publicitare care pot fi rulate sau derulate pentru a-și schimba dimensiunea sau pentru a fi depozitate cu ușurință atunci când nu sunt utilizate. Aceste panouri sunt adesea utilizate pentru evenimente, expoziții, prezentări, promovare pe teren și multe alte scopuri.
Realizate din materiale rezistente la uzură și deteriorare, pot fi rapid montate și demontate pentru a fi folosite în expoziții, târguri, evenimente sportive, prezentări, promovări pe teren și multe altele.

02

Service Image

LED

LED-urile oferă o luminozitate ridicată și culori vibrante, ceea ce le face foarte vizibile, chiar și în condiții de iluminare puternică sau înîntuneric. Pot fi personalizate în diferite dimensiuni și forme, permițând astfel crearea de afișaje adaptate specificului locației și campaniei publicitare. În plus, datorită capacității de a afișa imagini în mișcare și clipuri video, panourile LED pot aduce campaniile publicitare la viață într-un mod dinamic și atractiv.

03

Service Image

Mesh

Vă doriți ca mesajul dumneavoastră sau al clienților dumneavostră si fie cu adevărat vizibil și impresionant prin dimensiuni? Mesh-ul ar putea fi soluția. Îl vom afișa astfel încât să fie văzut de cât mai mulți oameni, dar și cu grijă pentru echilibrul vizual al orașului.

04

Service Image

City Light

Datorită dimensiunilor mai mici și a amplasamentelor strategice, city light-urile pot fi o opțiune rentabilă pentru campanii publicitare locale sau țintite. Echipate cu iluminare LED strălucitoare și asigurând astfel vizibilitate bună în timpul zilei și mai ales pe timp de noapte, citylight-urile pot furniza și informații utile, cum ar fi hărți ale orașului, evenimente locale, anunțuri de transport sau alte mesaje de interes public.

05

Service Image

Easy change

Panourile publicitare "easy change" sunt ideale pentru afaceri care dorescsă-și mențină conținutul publicitar actualizat și relevant într-un mod convenabil și eficient. Acestea sunt frecvent utilizate în locații precum centre comerciale, stații de autobuz, aeroporturi și alte locuri aglomerate unde vizibilitatea și actualitatea mesajului sunt esențiale.

05

Service Image
New Media

Prisme

Prismele publicitare oferă o vizibilitate excelentă pentru promovarea campaniile punctuale și pentru a anunța publicul de ofertele și promoțiile tale cele mai importante.

01

Service Image

Rooftop

Panourile noastre, plasate strategic, atrag atenția de sus, asigurându-vă că mesajul dvs. devine o referință de netrecut în peisajul urban. Surprindeți orizontul, captivați-vă audiența și lăsați o impresie durabilă cu panourile noastre publicitare pe acoperiș - pentru că cerul nu este limita, ci începutul.

02

Service Image

Butaforii

Vrei să fii unic și să creezi un spațiu publicitar unic? Te ajutăm cu cele mai interesante locații pentru a amplasa aceste proiecte de mare impact.

03

Service Image