/ Servicii

Digital OOH

LED-urile au revoluționat modul în care publicitatea stradală este realizată și oferă o serie de avantaje în comparație cu tehnologiile de iluminat tradiționale.

Culori vibrante

Panourile publicitare LED de mari dimensiuni sunt folosite pentru a afișa imagini de înaltă rezoluție și conținut dinamic și pot reda videoclipuri, animații și imagini statice pentru a atrage atenția trecătorilor.

Conținut dinamic

Aceste panouri permit vizualizarea LED-urile permit afișarea de conținut dinamic, cum ar fi anunțuri de vreme, știri în timp real sau evenimente curente, adăugând valoare conținutului publicitar și făcându-l mai relevant pentru trecători.

/ Beneficii

Costuri de producție reduse

Afișajele de tip LED au avantajul costului de producție, acestea putând rula reclame și în formatul .jpg dar și .mp4.

/ Beneficii

Afișare rapidă

Tehnologia LED permite afișarea conținutului  pe panouri de dimensiuni mari într-un timp foarte scurt și nu implică costuri suplimentare de decorare.

/ Beneficii

Programare avansată

Softurile noastre permit programarea vizualilor conform unui program realizat de client și astfel vei beneficia de o expunere conformă cu cerințele acestuia.

/ Beneficii

Vizualuri multiple

LED-urile vă permit afișarea vizulaurilor multiple conform unui program realizat și optimizat împreună cu dumneavoastră.

/ Beneficii

Control inteligent al luminii

LED-urile pot fi controlate pentru a ajusta luminozitatea și culorile în funcție de timpul zilei sau condițiile meteorologice, asigurând vizibilitate maximă și economisirea energiei.

/ Beneficii

Afișaje interactive

În combinație cu tehnologiile interactive, cum ar fi senzorii sau camerele, LED-urile pot fi utilizate pentru a crea experiențe interactive cu publicul, cum ar fi jocuri sau sondaje în timp real. Cum tehnologia continuă să evolueze, aducând inovații constante în domeniul publicității outdoor, noi vom fi mereu cu un pas înainte pentru a vă oferi cele mai bune soluții.